SOBRE NOSALTRES

Som l'equip de Dicrea't.
Hola, em dic Gerard !
Hola, em dic Gerard !

LES NOSTRES HABILITATS

 

Sóc en Gerard, membre fundador de Dicrea’t. Entre els meus objectius diaris, donar visibilitat al projecte Dicrea't, n'és un dels més importants. La meva tasca consisteix en generar projectes de comunicació rendibles utiltzant el medi digital. M'agrada satisfer les necessitats dels meus clients amb escreix, per això porto a terme el seguiment de cadascun dels projectes de Dicrea't.

MÀRQUETING
90 %
PROGRAMACIÓ WEB
80 %
DISSENY GRÀFIC
80 %
FOTOGRAFIA
60 %
VIDEO
40 %
0
Hores de treball
0
Tasses de Cafè
0
Clients Satisfets
0
Projectes Acabats

SOM MOTIVACIó

Els vostres projectes són una font inesgotable de motivació per nosaltres. Cada projecte nou que arriba a l’Agència, sembla que sigui el primer, ens agraden els reptes.

SOM TèCNICS

El nostre medi de treball està en evolució constant i a una velocitat vertiginosa, és per això que tenim una molt bona preparació tècnica, no més així ens podem diferenciar aconseguint donar bons resultats, el nivell cada cop és mes alt i per això la nostre formació es constant, seguim el plans de desenvolupament i formació Oficials de Google. 

SOM RESPONSABLES

Comptem amb 12 anys d'experiència en el sector del màrqueting i la comunicació. 

El pes d’aquesta experiència ens fa ser en tot moment conscients i responsables de que el teu projecte està a les nostres mans.

SOM ACCESSIBLES

Tenim una inclinació natural per oferir un servei eficaç. Estem a la vostra disposició en qualsevol moment perquè sabem que cada negoci té una casuística diferent.

SOM ADAPTABLES

Sóm capaços de detectar les singularitats del teu negoci i proporcionem solucions diferents a cadascun dels projectes que arriben a Dicrea't.

SOM INNOVADORS

Els nostres perfils tenen una forta base creativa i imaginativa i si amb tot aixo i sumem una gran capacitat de planificació, disseny, i tecnològica. Només vol dir que estem preparats per assolir qualsevol repte, per petit o gran que sigui, sempre trobem la solució mes adequada.